HEALTHY Ontbijt&Lunch Recept: Roerei, Avocado&Limoen

Een gemakkelijk maar Lekker en Healthy ontbijt/lunch receptje is: Roerei& Avocado met een vleugje limoen. Juist de simpele recepten zorgen ervoor dat je gemakkelijker over kunt gaan op een gezond voedingspatroon!

Het is een typisch Zaterdagmorgen recept, wanneer je op je sloffen de keuken instapt en de dag gezond wil beginnen! Maar wanneer je doordeweeks een paar minuutjes tijd hebt in de ochtend, is dit een aanradertje! Zorg voor eiwitten in je ontbijt en neem gezonde vetten, die je hiermee ook binnen krijgt met die heerlijke Avocado! Vitamine C krijgen we de hele dag door vaak al genoeg binnen, doordat het aan veel producten van tegenwoordig wordt toegevoegd,  maar de smaak van Limoen maakt het extra Fresh! En Citrusvruchten zorgen voor een Wake-up Boost!

Maak dit gemakkelijke gerechtje klaar binnen een paar minuutjes! 😃

Ingrediënten Roerei met Avocado:

Voor 1 persoon

  • 2 eieren (biologisch)*
  • 4 blaadjes verse basilicum (of andere kruiden)
  • Halve avocado
  • 2 (spelt)boterhammen
  • Kokosolie
  • Peper & zout
  • sap van een 1/2 limoen

Bereiding:

Klop in een kom de eieren, limoensap,  basilicum, peper en zout luchtig.
Verhit ondertussen in een koekenpan een klein beetje kokosolie.
Giet nu het eimengsel in de pan en blijf ‘roeren’ met een (houten) spatel. Doe dit net zo lang tot het roerei redelijk ‘droog’ is. Dit gaat best snel!
Snijd de avocado in plakjes en verdeel over de twee boterhammen.
Verdeel het roerei erover.

Et Voila! Een heerlijk HEALTHY Roereitje met Avocado en een vleugje Limoen.

Enjoy Meiden!

Love Xx Lilian 😘

Ps. Ondertussen zijn we met een grote groep meiden gestart met de G.P.I. workouts van Januari. 3 Onwijs Effectieve Krachttraining Workouts en 1 Cardio HIIT (High Intensity Interval Training)@HOME version. Meld je vandaag nog hieronder aan en zorg samen met de voedingstips op mijn blog voor een gezond lichaam en Het MEEST FITTE, STRAKKE en Sexy Lichaam Ooit!

 

7 gedachten over “HEALTHY Ontbijt&Lunch Recept: Roerei, Avocado&Limoen”

Plaats een reactie