G.P.I. Workouts #December

Foto bron: Strong Magazine. My inspirator.

Ben jij het ook zo zat om op het web losse workout oefeningetjes tegen te komen, waar je net geen resultaat mee bereikt. En heb je geen budget voor een dure Personal Trainer?  Dan ben je hier op de juiste plaats! Meerdere meiden zijn deze week al gestart met de G.P.I.Workouts.

Welkom op mijn site: Girls Pumping Iron. Een site die ik heb gecreëerd om jouw motivatie, mindset en voedingspatroon op orde te krijgen. Ik ga jou de tools geven om jouw lichaam zo gezond,fit en sexy mogelijk vorm te geven!

Iedereen die traint zit vaak vast in die vicieuze cirkel. Het vol motivatie beginnen aan je workout, je na sommige workouts aardig voldaan voelen en na sommige helemaal niet. Na een aantal workouts zie je nog weinig resultaat, wat je wel graag wilt. Totdat de cirkel weer compleet wordt met het uitstellen van trainen, omdat je niet het gewenste resultaat ziet. En opnieuw begint de cirkel met morgen ga ik er vol tegenaan in de sportschool en gaat het me deze keer wel lukken. Geloof me, ik heb het zelf vaak genoeg meegemaakt.

Zoekende naar workouts op het web, viel het mij telkens op dat er een paar losse oefeningetjes worden aangeboden om een spiergroep te trainen. Geloof mij, met een paar simpele kleine oefeningetjes (zonder gewicht), ga je niet snel vooruitgang boeken. En je lichaam minder vormgeven als met krachttraining. Zonde van je tijd!

Bron: Nike.
Bron: Nike.

Ik ga jou de motivatie en effectieve workouts wel geven, die jij nodig hebt om compleet in shape te komen. Dit doe ik door FUN, COOLNESS, en KENNIS te gieten in effectieve workouts. Na meer dan een jaar tips en tricks te hebben geleerd van Personal Trainers en de nodige kennis te hebben opgedaan is het tijd dat ik dit met jullie ga delen. Het is geen quick-fix, je zult er wel iets voor moeten doen.  Het heeft voor mij zeker gewerkt en nog steeds om het lichaam te vormen dat ik wil. Met de nodige FUN en COOLNESS! Gegarandeerd resultaat, wanneer je ook je voedingspatroon aanpast. Zie voor de eerste stappen naar een gezond voedingspatroon, mijn blogartikel: ‘ Let exercise be your stressreliever, not food!

Dit is belangrijk. Geef hieronder je emailadres door en je ontvangt de eerste 3 G.P.I. krachttraining workouts in de nieuwsbrief en een keuze uit 3 cardio workouts voor deze maand, december. Ik ga jou helpen, je weekschema op te stellen en je motivatie hoog te houden!

Op mijn site vind je de eerste stappen om tot een gezond voedingspatroon te komen en de tips voor supplementen die je als aanvulling nodig hebt op je krachttraining. Volg deze naast je workouts! Lees ook het artikel: ‘Krachttraining VS Cardio’. Lees hier in wat de voordelen zijn van krachttraining. En help vooroordelen de wereld uit!

Wacht niet langer en vorm het sexy & gezonde lichaam dat jij wilt!Volg me op mijn blog , vul hieronder je emailadres in en ontvang binnen 24 uur je eerste workouts, voedingtips en motivatie!!

Love xx Lilian 😘

Plaats een reactie

Fitspiration, Voeding, advanced challenges, Workout Fun&meer