SUPER CREAMY COCONUT Chocolate (proteïne)Bars

Een lekker maar vooral gezond tussendoortje heb je vaak niet in de buurt, zodra je je snack aanval voelt aankomen. Wie herkent dit? Be Smart! Deze proteïne repen zijn perfect als gezond tussendoortje te gebruiken en geven jou een Energy Boost en verzadigd gevoel. Probeer ze eens uit!

image

Ingrediënten:

1 handvol walnoten, vermalen
50 gram kokos
15 gram (rauwe) cacao
3 eetlepels proteïnepoeder (caseïne of wei-eiwit, afhankelijk van het eet moment. Voor je workout of zomaar overdag, kies caseïne. Direct na je Workout, wei-eiwit)
60 gram havermout, vermalen tot meel
50 gram lijnzaad (kun je gemakkelijk vervangen, wees creatief)
30 gram chiazaad
60 gram dadels
2 theelepels zoet (agavesiroop, honing)
Als je pindakaas, cashewnotenpasta of amandelpasta wilt gebruiken kun je hiervan 1 afgestreken eetlepel toevoegen! Jam!

Hoe gaan we het lekkere tussendoortje &Workout Energy Booster klaarmaken?

Het recept is onwijs makkelijk. Snijd de dadels fijn en meng dit met de overige ingrediënten. Kneed het samen tot 1 geheel. Door de eetlepel pindakaas/ notenpasta er aan toe te voegen is het makkelijker vormbaar! Een rechthoekige cakevorm is prima om te gebruiken, verdeel het mengsel over de bodem. Heb je geen bakvorm in de buurt, verdeel dan gewoon het mengsel over een bakplaat en snijd het later in repen. De proteïnerepen moeten ongeveer 20 minuten op 180 graden bakken. Heb eventjes geduld 😉.

Je kunt altijd heel gemakkelijk je eigen versie maken van de reep! Vervang de noten, chiazaad/ lijnzaad met iets wat er bij in de buurt komt. De kerstvakantie zit er aan te komen en meestal heb ik voor dit soort bakideetjes niet veel tijd, maar in de vakantie ga ik eens even wat nieuwe variaties uitproberen! Wie nog meer?

Welke lekkere&verantwoorde tussendoortjes maak jij zelf? Of weet jij een andere lekkere variant op deze proteïne repen? Ik hoor ze graag!

Enjoy deze onwijs lekkere Energy Booster! Wil je meer weten en lezen over de voordelen van proteïne (eiwitten) bij jouw Workouts, kom dan vooral een kijkje nemen op mijn blog! En tuurlijk kun je ze ook zonder proteïne poeder maken!

Love xx Lilian 😘

Je kunt je nog steeds opgeven voor de G.P.I.Workouts van #december! 3 complete krachttraining Workout schema’s en het Cardio Workout Menu. Start deze maand nog, vul je emailadres hieronder in en ontvang de nieuwsbrief (1x in de maand) en gebruik de wintermaanden om je lichaam te shapen! Laat de Lente maar komen!☀️

3 gedachten over “SUPER CREAMY COCONUT Chocolate (proteïne)Bars”

Plaats een reactie

Fitspiration, Voeding, advanced challenges, Workout Fun&meer