HEALTHY Pasta met Kip of Kalkoen! Gezond& Easy..

Een gemakkelijke manier om weer een avond te zorgen voor een Healthy & Gemakkelijke maaltijd! Binnen 15 minuten heb je deze voedzame pasta met kip al op tafel staan.

Pasta, Kip en Kalkoen bevatten veel eiwitten, dit is een goede aanvulling op de eiwitten die jouw lichaam nodig heeft voor herstel na jouw Training. Daarnaast gebruik je groenten als spinazie (ijzer)en tomaat (lycopeen) die veel voordelen bieden voor jouw gezondheid. Denk maar eens aan al de mineralen, vezels en vitaminen die de groenten bevatten.

Pasta met Kip of Kalkoen

Ingrediënten:

  • 150 gram kipfilet/ kalkoen
  • 3 teentjes knoflook
  • 2tl gedroogde tijm
  • 400 gr (spelt) pasta
  • snufje zeezout en zwarte peper
  • 200 gr spinazie
  • 1 el olijfolie of kokosolie
  • 10 cherrytomaatjes
  • 1 grote rode ui
  • 3 el geitenroomkaas
  • (100gr Champignons, als je hiervan houdt)
Pasta Fun 😉
Pasta Fun 😉

Zet het water op het vuur voor de pasta, breng deze vast aan de kook. Marineer de kip/kalkoen met 1 eetlepel olijfolie, zout, peper, tijm en 2 teentjes knoflook. Doe de spinazie in een pan met 2el olijfolie en laat deze rustig aan verwarmen. Bak ondertussen de kip/kalkoen op hoog vuur.

Doe de pasta in een vergiet en laat deze uitlekken. Doe het terug in de pan en voeg de 3 el geitenkaas er aan toe en een teentje knoflook. Roer het goed door, zodat je de roomkaas goed verdeeld.

Verdeel de pasta over 2 borden, samen met de spinazie. Snijd de kip in stukjes en verdeel deze over de pasta. Spoel de cherrytomaatjes af met water en snijd ze doormidden. Voeg ook deze toe aan de groenten pasta en Enjoy deze heerlijke voedzame en simpele maaltijd!

Eet jij ook gehaast? De meeste meiden zijn vaak binnen 15 minuten al klaar met hun avondmaaltijd. Probeer om elke hap minstens 1 minuut lang goed te kauwen voordat je het doorslikt. Probeer het eens vol te houden, hierdoor geef je je lichaam namelijk wel de mogelijkheid om het eten sneller te verbranden.

Love Xx Lilian 😘

Ps. Ook dit recept deel ik speciaal met jullie, zodat je naast de G.P.I.Workouts ook gemakkelijker een gezond voedingspatroon aan kunt houden. Ik houd de recepten zoveel mogelijk, gemakkelijk naast dat ze natuurlijk heel voedzaam zijn. Zodat jij snel de sportschool in kunt duiken, of je @HOME Workout kunt doen met een goede bodem vol eiwitten!

image
Girls Pumping Iron, bereik je meest Fitte en Strakke Lichaam ooit en meld je vandaag nog aan.

 

Ben je nog geen lid van de Girls Pumping Iron Workouts, meld je hieronder aan en ontvang elke maand Nieuwe, Uitdagende, Effectieve en FUN vormgegeven Workout schema’s. 3 Krachttraining schema’s waarvan 2 voor in the Gym en 1@HOME . En 1 Fat Blasting @HOME HIIT Workout. Join Us Today!

Plaats een reactie

Fitspiration, Voeding, advanced challenges, Workout Fun&meer